HomeZelfbouwen

Zelfbouwen


U hebt al een tijdje plannen voor de aanschaf van een camper, maar het bestaande camperaanbod voldoet helaas niet. De indeling is niet naar wens of er zit bijvoorbeeld een veel te grote badkamer in. Ook de prijs en uw budget komen niet helemaal overeen.

Of u hebt al een bestelbus aangeschaft en wil geholpen worden met de planning en het ontwerp om al uw wensen te verwezenlijken in deze bus.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al een plan hebt en al bent begonnen met het bouwen van een camper maar tegen technische problemen aanloopt omdat u de ervaring mist, het gereedschap of de juiste ruimte niet hebt. Of u hebt eenvoudig weg niet genoeg tijd.

Mogelijkheden

Of het nu gaat om het maken van een plan­ning, een ont­werp, een kos­tenraming, een elektrisch schema of an­dere vragen en werkzaamhe­den, wij kunnen u hierbij terzijde staan met onze ruime ken­nis en jaren­lange ervaring.
 
Uiteraard zijn hier wel regels aan verbonden.
Op de pagina procedure vindt u alle benodigde informatie hoe deze “Begeleiding bij Zelfbouw” in zijn werk gaat en aangepast kan worden aan uw wensen.