HomeMeer informatieReferenties

Referenties

Zelf een camper bouwen? Ik heb het gedaan! Alleen, het had niet gekund zonder de begeleiding en advies van Avanti Camperbouw. Ik heb nu zonder veel problemen de camper kunnen bouwen waarover ik al zolang fantaseerde. OK, ik heb wat hulp gehad, ik heb wat werkzaamheden uit moeten besteden, maar ik kan trots zijn op het resultaat.

van der Baan

Het heeft lang geduurd voor we precies wisten wat we wilde, maar met het juiste advies van Avanti Camperbouw voldoet onze camper nu precies aan al onze wensen. Bedankt voor de prettige samenwerking en het goede advies.

M. van Boom

Nadat onze vw-bus na 16 jaar wat begon te kwakkelen, besloten we eens uit te kijken naar een camper. Mijn dochter had er inmiddels een gekocht, dus konden we mooi proberen. Maar ach wat zijn die onpraktisch ingericht, ik geloof niet dat ik mijn kleding op een knaapje in een hangkast wil hangen, maar ik wel graag breed slapen en de fiets mag best in de camper en hoeft echt niet op zo'n rek. Dus had ik al snel bedacht dat een camper ook best zelf gebouwd kon worden, een busje kopen en wat knutselen, maar de regelgeving en de specifieke ervaringen, b.v. het dak inbouwen, miste ik toch. Dus nadat we tegen een verlengde VW aanliepen, gebruikt als taxibusje op de Maasvlakte om VIPs rond te rijden, leek het toch eens handig wat camperbouwers aan te schrijven.
Referentie ombouw Volkswagen T5 LW met slaapdakIk stuurde 12 mails, vele antwoorden heb ik gekregen, de een wist nog beter dan de ander hoe mijn busje eruit moest zien. Avanti stuurde een laat en kort antwoord dat hij niet veel tijd had, maar wel wilde proberen het dak in te bouwen en mij te helpen bij het bedenken hoe ik het beste mijn ideeën zelf kon verwezenlijken. Spullen kon ik bij hem kopen, zo vanuit het magazijn, dat scheelt veel gezoek op internet. Na bij nog een andere camperbouwer te zijn geweest was het duidelijk, laten we het maar samen met Avanti gaan doen.
Uiteindelijk heeft hij iets meer gedaan dan ik had bedacht, maar de gesprekken over hoe ik het kon aanpakken, welke materialen ik kon gebruiken, ging Hans altijd uit van onze wensen. Hij accepteerde volledig dat we een camper wilde die niet echt leek op de California, maar wel volledig aan onze wensen voldoet. Hans bestelde de materialen voor mij, zodat ik me niet steeds hoefde af te vragen waar koop ik dit of dat het beste. Als ik mijn plannen weer eens wijzigde, had hij echt zoiets, het is jouw feestje, als je dat wil, dan kun je het beste..........
Het hielp ook dat hij matrassen en voortent precies naar onze wens kon maken. Kortom na 6 maanden bouwen, puzzelen en ook wachten, is de camper naar volle tevredenheid af en de verbouwkosten zijn binnen het door Avanti geraamde budget gebleven, ware het niet dat we er op het allerlaatst toch nog maar door Hans een kachel in hebben laten bouwen :-).

J. Spoor, Rijswijk

We zijn net terug van de eerste vakantie met onze nieuwe Avanti camper. Ondanks dat de weersomstandigheden wat tegenvielen hebben we het fantastisch gehad. De vrijheid, de luxe.
Het advies om toch maar de kachel te laten plaatsen voor onze reis naar Schotland is zeker niet verkeerd geweest. Het kan 's nachts erg koud zijn! Maar nu heerlijk geslapen. En wat een luxe als je 's avonds lekker warm binnen kan zitten. Wel wat anders dan onze tentvakanties van vroeger.

L.K. van Kopervelden

We willen jullie bedanken voor al het werk, hulp en vooral geduld. Ik kan mij nog goed herinneren hoe we ruim anderhalf jaar geleden de eerst keer bij jullie langs kwamen. Alles was toen nog maar een vaag idee, een paar schetsjes.
Maar nu de camper klaar is en we ermee zijn weggeweest ben ik heel erg trots op het resultaat. Ook realiseren wij ons nu hoe lang en moeilijk de weg is geweest om tot dit resultaat te komen. Maar dit resultaat mag er zijn!
Nogmaals bedankt en tot snel!

van der Lubbe, Veldhoven