HomeMeer informatieSponsoring

Sponsoring


Avanti Camperbouw wielerploegWielerploeg
Een eigen wielerploeg is echt te veel gezegd, maar samen met enkele goede vrienden is de sponsoring tot stand gekomen van een vrienden- en bekenden team. Nee, we rijden geen Tour de France, ook geen Ronde van Zuid-Holland, maar we worden wel gezien. Onderstaande foto's geven een indruk van de kleding en (een gedeelte) van de samen met BAS (Burgers Archief Service uit Nootdorp), Aftech (stof en dampafvoer en luchtbehandeling uit Zoetermeer) en Civil at Hart (adviserend ingenieursbureau voor de Grond,- Weg- en Waterbouw) gesponsorde ploeg.
 


Sponsoring Avanti CamperbouwVoetbalvereniging Sport En Vriendschap
Sport En Vriendschap is een voetbalvereniging voor de hele familie. Uiteraard is de prestatie belangrijk, maar zeker net zo belangrijk als het verenigingsgevoel. Het is een grote vereniging met alle facetten van het voetbal: Senioren, junioren, zaalvoetbal, gehandicapte voetbal en sinds kort is er ook een dames afdeling. Dat SEV een leuke vereniging is blijkt wel uit het feit dat in sommige seniorenelftallen zowel de vader als de zoon speelt. Leden blijven ook na hun actieve 'carrière' lid. Echter net als alle andere verenigingen heeft SEV soms moeite om het hoofd financieel boven water te houden. Omdat de sportieve link met SEV ook bij ons aanwezig is, is het leuk om door middel van sponsoring SEV financieel bij te staan.


Noordkaap Challenge 2015
Corné de Jong en Frank de Bruijn doen mee aan de Noordkaap Challenge 2015 met het Serious Fifty team. De start is op 9 december en ze hopen op 21 december heelhuids aan de finish te komen. Naast dat dit een geweldige ervaring zal zijn doen zij dit hoofdzakelijk voor het goede doel. Avanti Camperbouw helpt hun daarbij om een zo groot mogelijk bedrag op te halen. Meer informatie over het Serious Fifty team kunt u hier vinden. 
Sponsoring Restore Cycling Team
Restore wielerploeg
Het Restore EBH Elshof Cycling Team is een nationale wielerploeg met veel afdeling van Elite en Beloften tot Dames en Nieuwelingen. Er wordt flink aan de weg getimmerd en sinds kort is er een wielerbus aangeschaft. Avanti Camperbouw heeft deze bus gesponsord door verschillende voorzieningen te plaatsen als het elektrische systeem, dakluiken, waterinstallatie (voor o.a. de wasmachine), wandafwerking en materialen als kookplaat en kachel.


 
Sponsoring RKDEO dames 1
RKDEO dames zaalvoetbalteam
De Nootdorpse voetbalvereniging RKDEO bestaat al ruim 75 jaar en is een begrip in Den Haag en omstreken. De vereniging heeft ook een damesafdeling. Dames 1 speelt sinds een jaar met onze shirtsponsoring en de hoop is dat deze sponsoring ook in de resultaten tot uiting zal komen...