HomeNieuws
Geplaatst op: 15-11-2015

Camper en caravankussens op maat

Sinds enige tijd levert Avanti Camperbouw kussens op maat voor uw camper, caravan of boot. Zijn uw kussens aan vernieuwing toe? Is de vulling van uw kussens minder geworden? Slaapt uw bed niet meer zoals vroeger?

Als u niet goed slaapt is de dag eigenlijk al slecht begonnen.
 
U heeft thuis waarschijnlijk een fantastisch bed terwijl op vakantie veel mensen genoegen nemen met een schuim matras van een paar centimeter op een houten plank. Bij een rondzit of dinnette is het vaak nog slechter gesteld. Hier zijn de (combinatie-)kussens vaak te zacht om op te zitten en te hard om op te slapen. Jammer, want hier zijn goede oplossingen voor zijn.
 
Met onze zeer ruime ervaring kunnen wij u adviseren wat voor u de beste oplossing is voor u zit- en slaapproblemen in uw camper of caravan.
 
Maar ook als uw kussens gewoon aan vernieuwing toe zijn. Is de vulling van uw kussens minder geworden? Slaapt uw bed niet meer zoals vroeger? Zijn de hoezen vaal of versleten. Of wilt u gewoon uw camper of caravan opfleuren?
 
Laat u ons voorrekenen hoe voordelig dit voor u kan zijn.
 
Ook hebben wij speciaal voor de klanten van Avanti Camperbouw een kleuranalyse beschikbaar om u te helpen bij het zoeken naar de juiste kleuren en designs.
 
Wij werken hierbij samen met de zeer ervaren coupeuse(s) van modeStudio Incolors.
 
« Terug